Privacy verklaring
Adres
Charlotte van Pallandtlaan 2
  2408 DC Alphen aan den Rijn  
Postadres
Postbus 1248
  2400 BE Alphen aan den Rijn
  Nederland
Email        
Website
Tel
: 0172 490770
Mob
: 06 11342995
Fax
0172 490771
kvk
: 27334799
Bankrekening
: ING 48.24.928 t.n.v. e-mediaweb.nl te Alphen aan den Rijn 
buitenlandse betaling
: IBAN: NL36INGB0004824928
  BIC: INGBNL2A
Website e-books
Website e-readers
Website tablets


Bookweb.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om de klanten en bezoekers van de website bookweb.nl te informeren hoe er met persoonlijke gegevens omgegaan wordt. 
Alle gegevens die bookweb.nl verzamelt zullen vertrouwelijk behandeld worden, niet openbaar gemaakt worden en niet doorgegeven worden aan derden. 
Willen derden toch uw persoonlijke gegevens, dan zullen wij u eerst daarvan op de hoogte stellen. De informatie die u aan bookweb.nl verstrekt zullen met grote zorgvuldigheid bewaard worden.
Het doel van het registreren van persoonsgegevens is het op de juiste manier verzenden van onze producten naar onze klanten, en het versturen van nieuwsbrieven.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich via een link in de nieuwsbrief afmelden. Uw e-mailadres zal dan uit ons bestand verwijderd worden.

Bookweb.nl maakt geen gebruik van cookies.
Op onze site kunt u links vinden naar andere sites. Bookweb.nl is er op geen enkele manier aansprakelijk voor, hoe deze andere sites met uw persoonlijke gegevens omgaan.
Betalen met iDEAL is alleen mogelijk via de eigen site van MultiSafepay. Indien u ervoor kiest om via iDEAL te betalen, wordt u doorgelinkt naar de site van MultiSafepay. Deze site is beveiligd met een SSL-codering, uw persoonlijke gegevens zijn daardoor beschermd. Bookweb.nl kan op geen enkele manier inzage krijgen in uw bankrekening. Het enige dat wij kunnen zien zijn uw adresgegevens en het bedrag dat u overgemaakt hebt.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Onze bedrijfsgegevens kunt u bovenaan deze pagina vinden.